FNP Cosmetics bőrmegújító arckrém -24 órás hatású- normál bőrre

(8 vásárlói értékelés)

FNP, mert nem luxus magaddal törődni

99,8Ft/ml

Kiszerelés: 50ml

FNP Cosmetics bőrmegújító arckrém , 24 órás hatású, normál bőrre.

Hatóanyagok: Organikus argánolaj, Ceramid, Növényi hialuron, UVA/UVB szűrő

Bőrtípus: Normál bőrre

Úgy érzed, hogy a bőröd fáradt, száraz és veszít rugalmasságából? Aggódsz a környezeti ártalmak és a nap káros hatásai miatt, amelyek gyorsítják az öregedést?

Az FNP Cosmetics Bőrmegújító Arckréme a megoldás, amire a bőrödnek szüksége van! A ceramid helyreállítja a bőr védőrétegét, a növényi hialuron mélyen hidratál, az organikus argánolaj táplálja és regenerálja a bőrt. Emellett az UV-A/UV-B szűrők megóvják a bőrt a nap káros sugaraitól, hogy megőrizhesd annak fiatalos ragyogását.

Ne hagyd, hogy a bőröd tovább szenvedjen – válaszd ezt az arckrémet, és hozd vissza az élettel teli, egészséges arcbőrt!

Használatát már 25 éves kortól ajánljuk. Bőrmegújító arckrémünk kőolajszármazékot és mesterséges színezéket, parabént nem tartalmaz! Állatkísérletmentes!

4 990 Ft

Ildiko
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5

Nagyon szeretem ,tényleg gyönyörű a bőröm tőle 😄

Ennyi idővel ezelőtt: 7 nap
Rita
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5
Bőröm nagyon szereti. Nem viszket, nem kukacosodik, egyszerűen eggyé válik velem. 🙂 Este zuhanyzás után használom leginkább és nincs szükégem arra, hogy reggel is felkenjem, mert reggel is azt érzem...
Mutass többet
Ennyi idővel ezelőtt: 2 hónap
Natália
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5

Sziasztok!Nagyon sok arckrèmet kipróbáltam már,de ennèl èrzem azt először,hogy szèpen beszìvódik,és puhává,teltebbè tette az arcbőröm.Az illata nagyon finom.

Ennyi idővel ezelőtt: 2 hónap
Borika
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5
Udvozlom igaz én pár napja használom de már imadok konyu jó illatú és jót tesz az arcomnak boromnek .igaz arc krémet rendeltem de mindent ki fogok próbálni. És őrűlok h szembe jött velem koszonom. Szé...
Mutass többet
Ennyi idővel ezelőtt: 3 hónap
GYÖNGYI
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5

Egy könnyű, selymes hatást nyújt a bőrnek. Könnyen felszivódik , nem hagy zsíros érzést. Friss és üdének érzem töle az arcomat. Smink alá is tökéletes.

Ennyi idővel ezelőtt: 5 hónap
Ildikó
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5
Nagyon szeretem. Felülmúlta az elvárásaimat. Különösen tetszik, hogy könnyen adagolható. Isteni finom illata van, minden nap erezni akarom. Nagyon jó az állaga, könnyen beszívódik a bőrömbe, kellemes ...
Mutass többet
Ennyi idővel ezelőtt: 5 hónap
Mónika
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5
Ennyi idővel ezelőtt: 5 hónap
Mária
Igazolt tulajdonosIgazolt tulajdonos
5/5
Sziasztok csak is fantasztikus tapasztalataim vannak a termékről egytől egyig amiket használok colagen izuleteim nem fájnak az arcomra az Anti szérumot és a 24oras börmegujito arckrém a homlokomon a...
Mutass többet
Ennyi idővel ezelőtt: 5 hónap

FNP Cosmetics bőrmegújító arckrém -24 órás hatású- normál bőrre

Organikus argánolaj: Simítja a ráncokat, regenerálja, vitalizálja a bőrt.

Ceramid: Helyreállítja a bőr lipidrétegét, javítja a hidratációt.

Növényi hialuron: Nedvességmegkötő, biztosítja a kollagén és elasztin rostok hidratációját.

Ceramid

Kiemelt szerepe van a bőrápolásban. Az egészséges lipidréteget alkotó ceramid gondoskodik a bőr védelméről és a nedvességtartalmának a megőrzéséről, a ráncok elhalványításáról, illetve megelőzéséről. A bőr védőrétegének az erősítésében is fontos szerepet játszik. A kor előrehaladtával a ceramid termelődés csökken, melynek okán a bőr szárazzá válhat ezáltal gyengülhet a káros környezeti hatásokkal és szabad gyökökkel szembeni védeleme.

Növényi hialuron:

A ráncmélységcsökkentő növényi hialuron optimális hidratációt és bársonyosságot biztosít a bőrnek. Nedvességmegkötő hatású, biztosítja a kollagén és elasztin rostok hidratációját.

Organikus argánolaj:

A bőrsimító hatású oragnikus argánolaj simítja a ráncokat, regenerálja, vitalizálja a bőrt. Helyreállítja a bőr természetes nedvességtartalmát azáltal, hogy a bőr mélyebb rétegeiben lévő víz részecskéket megköti, ezáltal a bőr visszanyeri hidratáltságát,rugalmasságát. Gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban, ezáltal táplálja és védelmet nyújt a bőrnek.  Természetes E-vitamin tartalmának köszönhetően hatékony védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, ezáltal megelőzve  a sejtek korai öregedését és a ráncok kialakulását. Természetes Omega3 és Omega6 tartalmának köszönhetően hozzájárul a bőr egészséges és hidratált állpotához.

 

UV szűrő: A napsütés nagyon fontos, hiszen bőrünkkel érintkezve természetesen innen jutunk D-vitaminhoz. Azonban tévhit, hogy csak a napozás alakalmával célszerű fényvédőt használni. Az év 365 napján szükséges a védelem, tehát télen és nyáron is, hiszen mindenki meg szeretné óvni bőrét a káros sugarak ellen. Az UVA sugarak akadálytalanul átjutnak felhőkön, ablaküvegen is így a megfelelő fényvédelem elengedhetetlen annak érdekében, hogy tudjunk védekezni a bőrünk korai öregedésével szemben. Az UV szűrő hatékony védelmet jelent a káros UVA/UVB sugárzás,a napallergia, az idő előtti öregedés és a napégés ellen,ezáltal is csökkentve a ráncképződést.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Használata: A krémet naponta kétszer, reggel és este a letisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére vigye fel és gyengéden masszírozza be.

Felhasználható: A felnyitástól a tégelyjelben jelzett ideig (hónap).

Gyártási tételszáma: Jelölve a terméken.