Rólunk

 

 

Sok szeretettel Üdvözlünk!

 

Mi a filozófiánk a termékek megalkotásánál?

 

Egy mondatban megfogalmazva: A szakmaiság megfelelő technikai háttérrel felvértezve. Kicsit kibontva ezt: A lehető legjobb minőségű alapanyagokból, a lehető legmagasabb fokú minőség és gyártási protokoll maximális betartásával, a lehető legmegbízhatóbb termékek megalkotása. A folyamatos innováció az, ami motivál minket és mozgásban tart. Folyamatosan igyekszünk bővíteni a termékpalettánkat.

 Tiszteletteljes, baráti, közvetlen, segítőkész elveken alapult mindig is az üzletfilozófiánk és a másokhoz való hozzáállásunk! Szeretettel és becsületesen fordultunk mindig mindenkihez az igényeket és ötleteket meghallgatva illetve megvalósítva, ezáltal mi magunk is vissza kaptunk ezekből, ami sok-sok energiát adott nekünk a munkánk során és ezért nagyon hálásak vagyunk!

 Légy te is FNP Products családtag!

Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk! ?

Baráti üdvözlettel,

FNP Products csapata.

Fő szempontjaink a termék kapcsán

A külső stílusjegyekben is a letisztultságot , egyszerűséget , minimalizmust igyekeztünk megvalósítani. Mentesíteni szerettünk volna téged a felesleges infóktól , megjelenítésektől.

A belsőtulajdonságok szintén rém egyszerűek :

  • megfelelő minőségű és mennyiségű kollagén peptid!
  • magas dózisú C-vitamin aminek köztudottan kulcsszerepe van a kollagén szintetizálásában!
  • hozzáadott hialuronsav
  • szuper ízek és oldódás

Egyszerűség , nagyszerűség , semmi bonyodalom… van éppen elég megoldandó problémád minden nap , legalább a kollagén választásodon ne töprengj annyit! Ha egy szuper ,a funkcionalitásának teljes mértékben eleget tevő kollagént keresel , már meg is vagy vele!Tedd a kosárba és ezen már ne agyalj , megoldódott!

Miért válassz minket?

Odafigyelés

Mert odafigyeltünk arra, hogy egy sallangmentes és hasznos, az adott célnak megfelelő letisztult, prémium terméket adjunk neked!

Hazai termék

Mert magyarországi gyárban készült és jómagunk is magyar vállalkozók vagyunk!Egyszóval magyar fejlesztés, magyar gyártó által magyar földön született meg a termékünk.

Bizonyosság

Mert ha vásárolsz tőlünk, az bizonyosságot ad nekünk afelől, hogy jó úton járunk, és tervezgethetjük a következő FNP terméket neked!

Minőség

Mert kiváló alapanyagokból , gondos felügyelet mellett készült,olyan magyar gyárban amely természetesen számos minőségi tanusítvánnyal rendelkezik. Többek között : HACCP , iso9001 stb…

Fejlődés

Mert fejlődni szeretnénk, és ez NÉLKÜLED lehetetlen!

Neked készült

Nagyon egyszerű!Mert neked alkottuk meg sok szeretettel!