fbpx

Rólunk

 

 

Út a célig

A párom es jómagam szeretünk alkotni. Amolyan egyszerű módon. Mert jólesik. Mert szeretünk érzelmeket előcsalogatni másokból, és szeretjük látni, amikor ez sikerül. Szeretünk adni – jobban, mint kapni.
Ő gyermekkora óta rajzol, én pedig 16 éve gitározok. Egy másik alappillér mindkettőnk életében a versenyszerű sport. Ő a lovassportokat, én az atlétikát űztem 15+ évig. Továbbá mind a mai napig keményen edzünk összességében több mint 20 esztendeje. A szakmám pedig Fitness-Testépítő sportedző , versenyfelkészítő.

A szenvedélyeinkkel karöltve mindig is a saját vállalkozás, és az egyedi ötletek kibontakoztatásának vágya vezérelt az életünk útján. Ennek megfelelően – vagy inkább mondhatni „kötelező jelleggel” – túl vagyunk több próbálkozáson is. Megtanultuk, amit meg kellett, és folyamatosan tanuljuk, amit még szükséges.

Jó pár éve építjük szeretett, testhez álló vállalkozásunkat: étrend kiegészítőt, és táplálék kiegészítőket forgalmazunk kis- és nagyker szinten. Az alkotási vágyat azonban nem tudtuk levetkőzni. Állandóan gondolkodtunk azon, hogy vajon mi milyen termékcsaládot készítenénk?!
Mik azok a dolgok, amiket hanyagolnánk?
Melyek azok a külső-belső jegyek, amelyek leginkább kifejeznék a látásmódunkat – és ami a legfontosabb, hogy ezt hogyan tudnánk átadni neked? A tervek pedig kezdtek átalakulni cselekedetekké. Ekkor hívtuk segítségül barátunkat aki 2008 óta homogenizált élelmiszerek gyártásával foglalkozik saját gyártóüzemében. Az ötletelésben , sok-sok tesztelésben és kivitelezésben végig segített és türelemmel állt hozzánk! Még egyszer köszönjük:)!

Nem lehet egy terméket úgy elkészíteni, hogy mindenki számára kívánatossá és kelendővé váljon. De nem is akarjuk! Inkább az életfilozófiánkat szőttük bele – azokat a jegyeket, amik a cselekedeteinket és a döntéseinket átszövik a mindennapokban!

Ebből született meg a józan ésszel átitatott egyszerűsége!

Nem zsúfoltuk tele a terméket megannyi összetevővel csak azért, hogy elmondhassuk: van benne ez is, meg az is minimális mennyiségben. Ami viszont benne van, az prémium minőségű, és magas hatóanyag-tartalmú.

Pontosan abban számíthatsz rá, amiben kell, amire való!
Egyszerű és nagyszerű! Mi így gondoljuk, és ezt képviseljük!

Egy biztos: szívünk-lelkünk benne van ebben a produktumban. Nagy-nagy szeretettel készítettük neked!! 🙂 Szeretnénk, ha szeretnéd, és ha tudnánk még további termékeket is alkotni a számodra!

Üdvözlettel,

FNP Products

Fő szempontjaink a termék kapcsán

A külső stílusjegyekben is a letisztultságot , egyszerűséget , minimalizmust igyekeztünk megvalósítani. Mentesíteni szerettünk volna téged a felesleges infóktól , megjelenítésektől.

A belsőtulajdonságok szintén rém egyszerűek :

  • megfelelő minőségű és mennyiségű kollagén peptid!
  • magas dózisú C-vitamin aminek köztudottan kulcsszerepe van a kollagén szintetizálásában!
  • finom ízek!
  • korrekt ár!

Egyszerűség , nagyszerűség , semmi bonyodalom… van éppen elég megoldandó problémád minden nap , legalább a kollagén választásodon ne töprengj annyit! Ha egy szuper ,a funkcionalitásának teljes mértékben eleget tevő kollagént keresel , már meg is vagy vele!Tedd a kosárba és ezen már ne agyalj , megoldódott!

Miért válassz minket?

Odafigyelés

Mert odafigyeltünk arra, hogy egy sallangmentes és hasznos, az adott célnak megfelelő letisztult, prémium terméket adjunk neked!

Hazai termék

Mert magyarországi gyárban készült és jómagunk is magyar vállalkozók vagyunk!Egyszóval magyar fejlesztés, magyar gyártó által magyar földön született meg a termékünk.

Bizonyosság

Mert ha vásárolsz tőlünk, az bizonyosságot ad nekünk afelől, hogy jó úton járunk, és tervezgethetjük a következő FNP terméket neked!

Minőség

Mert kiváló alapanyagokból , gondos felügyelet mellett készült,olyan magyar gyárban amely természetesen számos minőségi tanusítvánnyal rendelkezik. Többek között : HACCP , iso9001 stb…

Fejlődés

Mert fejlődni szeretnénk, és ez NÉLKÜLED lehetetlen!

Neked készült

Nagyon egyszerű!Mert neked alkottuk meg sok szeretettel!