-3 havi- FNP Products Bőr-Haj-Köröm Prémium Plusz multivitamin és ásványi anyag tabletta

FNP,mert nem luxus magaddal törődni!

119,9Ft/tabletta

FNP Prémium Plusz Étrend-kiegészítő multivitamin és ásványi anyag tabletta !

FNP termékcsaládunk új tagja az FNP Prémium Plusz Étrend-kiegészítő multivitamin és ásványi anyag tabletta,mely 100 napra elegendő számodra.
Hűen márkánk nevéhez férfiak és nők számára egyaránt hasznos terméket alkottunk meg, hisz mindkét nem szervezetének egyformán fontosak ezek az összetevők, így mindennapi rutinjuk kedvenc kiegészítőjéül szolgálhat!
Olyan összetevőket ötvöztünk benne, melyek kiemelten támogatják a haj/bőr/köröm normál állapotának fenntartását, mindemellett nem elhanyagolható tény, hogy egyben egy fantasztikus multivitamin és ásványi anyag komplex!

11 990 Ft

Vélemények

Vélemények

  „-3 havi- FNP Products Bőr-Haj-Köröm Prémium Plusz multivitamin és ásványi anyag tabletta” értékelése elsőként

   3 havi FNP Products Bőr-Haj-Köröm Prémium Plusz Multivitamin és Ásványi anyag tabletta OGYÉI Notifikicáós azonosító: 32973/2023

  Biotin: -Hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. -Hozzájárul a haj normál állapotának a fenntartásához.

  Szelén: -Hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. -Hozzájárul a körmök normál állapotának fenntartásához.

  Cink: -Hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. -Hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. -Hozzájárul a körmök normál állapotának fenntartásához.

  BŐR•HAJ•KÖRÖM KIEMELT TÁMOGATÁSA

  Olyan összetevőket ötvöztünk benne, melyek kiemelten támogatják a haj/bőr/köröm normál állapotának fenntartását. Ilyenek például a Biotin, Cink, Szelén, A-vitamin, Réz, Jód, C-vitamin, B2-vitamin. Kiemelt célunk volt, hogy isteni kollagén italporaink mellè egy olyan terméket alkossunk meg, melyek együttes fogyasztása hatványozottan hozzájárul ahhoz, hogy támogathasd szépséged! Rendkívül gazdaságos kiszerelést alkottunk meg számodra, mely 100 napig támogat téged abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben! Napi egy tabletta az ajánlott mennyiség, mely tartalmazza a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat ahhoz, hogy támogatni tudd vele hajad, bőröd, körmeid normál állapotát és szervezeted.

  Mindemellett nem elhanyagolható, hogy egyben egy fantasztikus multivitamin és ásványi anyag komplex olyan vitaminokkal és ásványi anyagokkal mint a Vas, B5-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, B1-vitamin, B3-vitamin, D-3 vitamin, Molibdén, Folsav, E-vitamin! Melyek hozzájárulnak még többek között: Az idegrendszer normál működéséhez. A csontok normál állapotának fenntartásához. Az immunrendszer normál működéséhez. A sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. A fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz. A normál vörösvértest képződéshez.

  MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

  100 NAPI ADAG Ami havi: 3717Ft!

  Több mint 20 Aktív összetevő!

  Komplexen támogatja bőröd, hajad, körmeid és a szervezeted!

  FONTOS INFORMÁCIÓK:

  Gyermekek, 18 év alatti személyek, terhes és szoptató nők számára nem ajánlott!

  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti az egészséges életmódot és a kiegyensúlyozott étrendet!

  Tartsa távol gyermekektől!

  Az ajánlott napi adag: 1db tabletta. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

  Felhasználási javaslat: Étkezés után vegyen be 1db tablettát és igya meg elegendő mennyiségű vízzel!

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve, 6-25°C hőmérsékleten. Ne tegye ki fagynak és nedvességnek!