Akció!

FNP Cosmetics 30 faktoros Napvédő krém Sheavajjal

FNP, mert nem luxus magaddal törődni

59,9Ft/ml

Kiszerelés: 100ml

FNP Cosmetics 30 faktoros Napvédő krém Sheavajjal

Hatóanyagok: sheavaj, kémiai fényvédő anyagok
Bőrtípus: minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is ajánljuk

Fényvédő hatású hidratáló krém, amely folyamatosan kompenzálja a nap és a víz szárító hatását. Védi a bőrt a káros UVA és UVB sugarak ellen. A sheavaj növeli a fényvédelmet, bőrvédő A-, E-vitamint, gyulladáscsökkentő allantoint és antioxidánst tartalmaz. Nagyon érzékeny és fehér bőrűek számára használata tavasztól őszig napi rendszerességgel ajánlott. Télen, síeléskor se feledkezz meg a fényvédelemről! Kőolajszármazékot és mesterséges színezéket nem tartalmaz.

Original price was: 5 990 Ft.Current price is: 3 490 Ft.

74 készleten

Nincs megjeleníthető értékelés

FNP Cosmetics 30 faktoros Napvédő krém Sheavajjal

Fényvédők: véd a káros UVA és UVB sugarak ellen

Sheavaj: bőrtápláló, bőrvédő, gyulladáscsökkentő, antioxidánsokkal véd a környezet káros hatásától.

 A napsütés nagyon fontos, hiszen bőrünkkel érintkezve természetesen innen jutunk D-vitaminhoz. Azonban tévhit, hogy csak a napozás alakalmával célszerű fényvédőt használni. Az év 365 napján szükséges a védelem, tehát télen és nyáron is, hiszen mindenki meg szeretné óvni bőrét a káros sugarak ellen. Az UVA sugarak akadálytalanul átjutnak felhőkön, ablaküvegen is így a megfelelő fényvédelem elengedhetetlen annak érdekében, hogy tudjunk védekezni a bőrünk korai öregedésével szemben. Az UV szűrő hatékony védelmet jelent a káros UVA/UVB sugárzás,a napallergia, az idő előtti öregedés és a napégés ellen,ezáltal is csökkentve a ráncképződést. A sheavaj növeli a fényvédelmet, bőrvédő A-, E-vitamint, gyulladáscsökkentő allantoint és antioxidánst tartalmaz, bőrtápláló.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

Használata: Lehetőleg már fél órával előbb, de mindig a napozás megkezdése előtt, kenje be vékonyan a napnak kitett bőrfelületet. A védelem fenntartása érdekében gyakran kenje be magát ismét, különösen izzadás esetén vagy fürdés illetve törölközés után. A túlzott napozás komoly veszélyt jelent az egészségre, ezért a krém használata esetén se tartózkodjon túl sokáig a tűző napon. Kisgyermekeket ne engedje a tűző napra. Napos időben a napnak mindig kitett bőrfelületen célszerű naponta használni.

Felhasználható: A felnyitástól a tégelyjelben jelzett ideig (hónap).

Gyártási tételszáma: Jelölve a terméken.