fbpx

FNP Products Hidrolizált Kollagén Italpor Hialuronsavval FEKETERIBIZLI ízben

 • Szarvasmarha kollagén peptidből készült
 • Hozzáadott kitűnő minőségű hialuronsav
 • 10.000mg kollagén adagonként
 • Laktóz, glutén valamint cukormentes
 • Zsírmentes
 • GMO mentes
 • Allergéneket nem tartalmaz
 • Tartósítószermentes
 • 500mg C-vitamin adagonként
 • Kitűnő aminosav forrás
 • Víztiszta, gyors , valóban kiváló oldódás
 • Természetes , frissítő ízek
 • 100%-ban Magyar fejlesztés és kivitelezés
 • 29 adag (320g)

21.843,7Ft/kg

6 990 Ft

Termék információk

Adagolási javaslat: 200ml vízben alaposan keverjen össze 11g (2 enyhén púpozott adagolókanál) FNP Products Collagen italport majd fogyassza el.

Minőségét megőrzi: A gyártástól számított 12 hónapig.

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség : 1adag (11g).

Tárolás: Tiszta , száraz , napfénytől védett, hűvös helyen.

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Tápanyagtáblázat feketeribizli íz:

*Bizonyított, az Európai Élelmiszer-biztonsági-Hatóság (EFSA egészségre vonatkozó állítások ,13.cikkely) által engedélyezett állítások. Az FNP Products Hidrolizált Kollagén Italpor termék élelmiszer. Élelmiszer felügyeleti nyilvántartási azonosítóval rendelkezünk.

Összességében milyen kollagén is ez?

Minimal Basic Premium kollagén hozzáadott Haluronsavval.... Micsoda?

A minimál stílus az egyszerűséggel és a logikus rend alkalmazásával teremt harmóniát. Ezen jegyek fedezhetőek fel az FNP Products Collagen Italpor külső tulajdonságaiban is.

Basic. Basic úgy mint alapvető. Maximálisan a kollagén pozitív tulajdonságaira és annak teljes kiaknázására fókuszáltunk a beltartalommal kapcsolatban is. Ez azt jelentette számunkra, hogy kiváló minőségű és mennyiségű  kollagén peptidet tudjunk prezentálni nektek magas dózisú C-vitaminnal vegyítve hiszen a kollagént a rá jellemző pozitív tulajdonságai miatt fogyasztjuk. A C-vitamin pedig a legjobb társa szervezetünknek a saját kollagéntermelése szempontjából ugyanis ezt nagymértékben fokozza!

FONTOS: A C-vitaminnak nagyobb a jelentősége a bőrápolásban mint gondolnátok ugyanis a bőrre ártalmas szabad gyökökkel szemben is felveszi a harcot!! Ezek a szabad gyökök pedig a bőr öregedéséért is felelősek! Számos tanulmány támasztja alá, hogy a C-vitamin csökkenti a ráncok mélységét, ragyogóbbá varázsolja az arcot, enyhíti az aknét! Éppen ezért mi kiemelkedően fontosnak tartottuk, hogy egy ütőképes kombinációt prezentáljunk, így az FNP kollagén peptid italporunk minden adagja extra magas dózisú, 500mg C-vitamint is tartalmaz!!

Mindezek mellé legújabb kollagénünkhöz hozzáadtunk prémium kategóriás HIALURONSAVAT is amely az ízületi folyadék egyik fő alkotóeleme így az ízületek mobilitásában és kenésében fontos szerepet tölt be. Ezenfelül a bőr egyik fő összetevője amely megköti a vizet tehát hidratáltságot , rugalmasságot biztosít.

Prémium. Hosszú idő alatt született meg a termék. Sokféle alapanyagot teszteltünk, sokféle ízvilágot teszteltünk, hiába minimál a stílus, sok időt fektettünk a külső jegyek végleges verziójába is. Minden egyes alkotóelemből, legyen az a doboz vagy a termék lezáró fólia, nem beszélve a belső tartalomról csak az általunk elképzelttel, a lehető legjobbal értük be. Nem sürgettük a piacra dobást, a minőség és az összetevők mennyiségi kombinációja volt az első és legfontosabb szempontunk a tervezésnél és a kivitelezésnél is egyaránt!

További információk

Tömeg 0,5 kg
Ízek

Eper, Mango, Feketeribizli

Teljesen új pillérre helyeztük az ízvilágot! Sok-sok verzió készült el mire megszületett az az ízharmónia amit már a terveknél célnak tűztünk ki! Egy pozitív élményt szerettünk volna kialakítani benned amit vársz minden nap -akár a reggeli kávédat- és nem egy kötelező jellegű kínlódást ahol a pozitív élményedet feláldozod a hasznosság oltárán! Ez a kollagén nem émelyítően édes!Kifejezetten ügyeltünk arra, hogy a gyümölcsre mint annak teljes valójára jellemző üde, frissítő ízkompozíciót 100%-ban adjuk vissza! Kollagén utóíznek nyoma sincs!

Térjünk át az oldódásra mert ez egy másik sarkalatos pont a kollagén fogyasztók számára. Itt sem kötöttünk kompromisszumot! Számos alapanyag gyártó márka produktumát teszteltük és meg lett az eredménye a munkánknak mert egy valóban kiváló oldódást produkáló alapanyag mellett tettük le a voksunk! Kiváló “omlás” tapasztalható a termék elkészítése közben.

A következő fontos tényező pedig az ár!Igyekszünk kedvező árat biztosítani! Szeretnénk ha a saját magunkkal való törődés nem feltétlenül a luxus kategóriába tartozna.

No de mi is az a Kollagén?

 A kollagén elnevezés a görög „kólla” szóból ered, ami ragasztót jelent. Szokták a szervezetünk „ragasztójaként” is említeni. A kollagén egy fehérje, ami a testünk fehérjeállományának közel 30%-át alkotja. Minden ízületünkben és izmunkban megtalálható, továbbá a bőrünk, körmeink, hajunk és még a szemgolyónk üvegteste is jelentős részben valamilyen kollagén-típusból tevődik össze.

A Kollagén...

25 éves életkorunk betöltését követően testünk egyre kevesebb kollagént tud magától szintetizálni, így egyre nagyobb szükségünk van annak pótlására.

Hozzájárul a porcépítő sejtek működéséhez .Támogatja az ízületi porcok (természetes) regenerálódását. Stimulálja az ízületi porcok felépülését és az építőelemeket (peptideket) biztosítja a porc bioszintéziséhez.

A kollagén a bőr természetes összetevője. Segíti a bőr feszességének megőrzését. Erősséget, rugalmasságot és támogatást nyújt a bőr kötőszöveteinek valamint szalagjainknak,inainknak,csontjainknak,a hajunknak és a körmeinknek egyaránt.

Miért pont a hidrolizált marha kollagén peptid?

Röviden azért mert hatékonyabb és gyorsabb a felszívódása! Picit azért vizsgáljuk meg jobban ezt a folyamatot.

A hidrolizálás egészen pontosan a hydro valamint a lízis szóból tevődik össze.

Előbbi szó jelentése víz, utóbbié pedig anyagbontás. Tehát lényegében a kollagénben gazdag kötőszövet víz (és enzimek) segítségével fel van bontva kisebb molekulákra a hatékonyabb, gyorsabb felszívódás érdekében.

A hidrolizálás eljárásával tehát alacsonyabb molekulatömegűvé alakítják jelen esetben a marha kötőszöveteit, így egy rendkívül jól hasznosuló, könnyebben felszívódó kollagént kapunk!

Miért hasznos a Hialuronsav?

Az ízületi folyadék egyik fő alkotóeleme így az ízületek mobilitásában és kenésében fontos szerepet tölt be. Ezenfelül a bőr egyik fő összetevője amely megköti a vizet tehát hidratáltságot , rugalmasságot biztosít.

Miért hasznos a kollagén C-vitaminnal való kombinálása?

A még kiválóbb hasznosulás érdekében nagy dózisú C-vitaminnal érdemes fogyasztani kollagén italunkat, megtámogatva ezzel szervezetünk kollagén-szintézisét ugyanis a C-vitamin számos olyan enzim kofaktora, amelyek részt vesznek a kollagén bioszintézisében.
A hozzáadott C-vitamin további előnye, hogy segít támogatni a szervezet immunrendszerét valamint szükséges az egészséges csont, fogak, porcok, íny és bőr megőrzéséhez!